Menu Sluiten

Tarieven

We werken vanuit InZicht: Groei in Contact graag middels hulp op maat. We kijken graag samen met u wat de vraag is en welk aanbod hierbij het meest passend is. Om die reden zijn de tarieven in overleg. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vergoeding van de door ons geboden hulpverlening is mogelijk via PGB indien u hiervoor in aanmerking komt, of middels particulier.

Financiering via een PGB
Een persoonsgebonden budget is een bedrag wat door de gemeente waarin u woonachtig bent kan worden afgegeven voor het inzetten van de juiste hulp, passend bij uw zorg- of hulpvraag en in overleg met de gemeente. Om aanspraak te maken op een PGB dient u contact op te nemen met uw gemeente.
We kunnen en willen u hier uiteraard bij helpen. U kunt dan via de mail, telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen en wij zullen u gratis en vrijblijvend hierin ondersteunen en indien gewenst adviseren.

Financiering particulier
U kunt er voor kiezen om zelf de kosten te dragen voor de door ons ingezette hulp. Omdat wij gebruik maken van de kleine ondernemersregeling zullen er geen BTW kosten in rekening worden gebracht.