Menu Sluiten

Over ons

InZicht: Groei in Contact is opgericht door Anke Vermeulen en Karlijn ten Kate.

Scholing en ervaring
Karlijn en Anke zijn HBO opgeleid als pedagogisch hulpverlener en zijn al diverse jaren werkzaam binnen de jeugd- en opvoedhulp. De kennis en expertise ligt met name op het jonge – en schoolgaande kind met gedragsproblemen en/of -stoornissen en opvoedproblematiek. Daarnaast hebben Karlijn en Anke beide ervaring met een breed scala aan doelgroepen en leefgebieden. Hierbij kunt u denken aan onder andere licht verstandelijke beperking, vechtscheiding en omgaan met pubers.

Beide hebben een erkende opleiding tot videohometrainer gevolgd bij het AIT (associatie voor interactiebegeleiding).

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
Karlijn en Anke zijn beide geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Videointeractiebegeleiding
In de toekomst zal InZicht: Groei in Contact ook Video Interactie Begeleiding aanbieden. Dit is begeleiding voor professionals (zoals leerkrachten, pedagogisch medewerkers kinderopvang etc) die werken met kinderen en vastlopen in de begeleiding. Daarnaast is VIB voor de interactie met kinderen of jongeren een op een, of met ouders/verzorgers/gezinnen op locatie.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@inzichtgroeiincontact.nl